Deze pagina wordt vernieuwd.

Nog even geduld aub!

Wie wil dit?

Ik ben Ruud. Ik heb jarenlang ernstig geleden onder mijn gevoelens van eenzaamheid. Het zorgde er zelfs voor dat ik in een depressie belandde en de zin in het leven niet meer zag. Ik was een wandelende zombie op mijn dieptepunt. Ik weet dus hoe verschrikkelijk het voelt om je eenzaam te voelen en je voelt dat je zin in het leven ernstig is aangetast.

Na de afronding  in 2019 van mijn opleiding als "specialist eenzaamheid" ging het licht bij mij aan en wist ik dat ik na mijn jarenlange werkervaring  als  jeugdhulpverlener en mijn expertise als communicatie deskundige mij wilde gaan inzetten voor Zeeuwse jongeren in de leeftijd van 12 - 25 jaar

Ik heb mijzelf ten doel gesteld dat ik in 2020 minimaal 100  jongeren  die woonachtig zijn Zeeland en in de leeftijd tussen 12 - 25 jaar zijn, professioneel ga ondersteunen in hun strijd tegen hun gevoelens van eenzaamheid. 

Ben jij tussen de 12 en 25 jaar oud en heb je last van gevoelens van eenzaamheid, is je vriendenwereldje om je heen te klein, heb je moeite om vrienden te maken en/of te houden, weet je niet hoe je nieuwe vrienden kan maken? Kortom, voel je al langere tijd eenzaam en alleen? Meld je dan nu aan voor dit unieke project wat alleen bedoelt is voor Zeeuwse jongeren.

 

,Ik wil graag dat jij mee gaat doen omdat je het waard bent om van je leven te kunnen genieten zoals jij dat zelf wilt. In contact met jezelf en ook in contact met anderen. Niet eenzaam en alleen, maar samen je eigen leven  delen met anderen. 

 

Meld je aan voor dit "start -up" project en ga een leuke leerzame tijd tegemoet waar je sterker en zelfverzekerder van zult worden  en je eenzaamheid gaat omzetten in meer vriendschappen, meer lol en meer samen.

Het is mogelijk, ook voor jou dus zet de 1e stap nu.

"Uit internationaal onderzoek blijkt dat jongeren tot de meest eenzame groepen horen. Lodder: ‘Sommige onderzoeken laten zien dat ernstige eenzaamheid bij jongeren even vaak voorkomt als bij 75+'ers, anderen wijzen zelfs uit dat jongeren de meest eenzame groep zijn.’

 

Link: https://www.ru.nl/nieuws-agenda/nieuws/vm/bsi/2016/eenzame-jongeren-vragen-maatwerk/

Wat houdt deze "start-up" dan precies in? Lees het hier